Containere office

Containere office 2018-07-17T01:50:41+00:00

Project Description

Avand diverse intrebuintari si beneficiari, office containere sunt ideale acolo unde aveti nevoie de un spatiu de birou realizat rapid cu costuri mici, oricunde aveti nevoie de ele noi va putem ajuta

Realizam la comanda office containere avand dimensiuni adaptate oricarei cerinte, si dotari pe masura. Putem echipa containere office cu tot ceea ce aveti nevoie de la ferestre mai mari, aparate de climatizare, incalzire sau racirea spatiilor fiind asigurate, diverse compartimentari , grupuri sanitare etc.

Aveti nevoie de un office container mai mare? Nici o problema, putem uni mai multe office containere intre ele astfel incat sa obtinem spatiu necesar, putem astfel realiza office containere de 4, 28, 45, 60mp, sau multiplu  de 15mp, avand posibilitatea sa alegeti daca doriti spatiu deschis sau cu diverse compartimentari, astfel incat necesarul de spatiu sa fie asigurat.

In ceea ce priveste finisajele, putem realiza diverse solutii astfel incat imaginea dumneavoastra sa fie cea mai buna.

Containere office pentru toate destinatiile, acuma la cele mai bun epreturi pentru cumparare.

Dimeniunea uzuala de 6×2,43×2,55m, asigura tot spatiul necesar pentru puncetele de facturare, sau birourile provizorii, iar daca doriti spatii mai mari le putem uni cu alte module.

Pentru confort, putem instala bai si grupuri sanitare, chicinete, diverse compartimentari la cerere, ferestre cu jaluzele sau aparate de aer conditionat.